Productspecificatie

Productnaam
Bossche bol
Productinformatie
een soes gevuld met slagroom,
geglaceerd met een chocolade
fondant volgens bossche receptuur
Afbeelding
Ingredienten
room(MELK), suiker, EI, TARWEbloem, Plantaardig Vet(palm, kokos), cacaomassa, cacaopoeder, invertsuikerstroop, Plantaardige Olie(raapzaad), cacaoboter, Geheel Gehard Plantaardige Vet(palmpit), MELKpoeder, calciumcarbonaat, Rijsmiddel(E450, E500), TARWEzetmeel, zout
Allergenen
Melk, Gluten, Tarwe, Ei, Soja
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 3 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C
Dit is een dagvers product, bestemd voor onmiddellijke consumptie. Als u het later wilt consumeren, zet het product dan weg op een Koele plaats. Wilt u het product langer bewaren (2/3 dagen ), Plaats het dan zo snel mogelijk in de koelkast. (temp 7°C of lager ). Tips van uw banketbakker: - Koop gebak altijd vers en bewaar het (in de koelkast) Nooit bij sterk geurende producten - Cremegebak altijd een uur voor gebruik op kamer temperatuur laten komen - Snij taart altijd met een nat, warm mes

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1585.82 KJ
Energie KCal 378.77 KCal
Eiwit 2.7 g    
Koolhydraten 27.9 g    
   - Suikers 23.5 g    
Vetten 28.8 g    
   - Verzadigd 15.08 g    
Voedingsvezels 0.57 g    
Zout 0.15 g